2012. december 27., csütörtök

Magic Mike

Van az úgy egy lány életében, hogy elég volt Dosztojevszkijből, és egy agyeldobásos bulira vágyik. És ha már buli, akkor legyen buli, jöhetnek a  chippendale fiúk! Nos, ebben a filmben eljöttek. elég számosan, szerencsére.
Van ugyan némi sztorija a filmnek, de elég halovány: Mike (Channing Tatum) a helyi sztriptízhős, aki bevezet a melóba egy ifjoncot (Alex Pettyfer, aranyos, majd meglátjuk, mi lesz belőle), akinek belezúg a nővérébe (Cody Horn, szerintem oltári nagy tévedés volt, egyáltalán nem meggyőző, csak teng-leng a vásznon), akinek a kedvéért megváltozik, felhagy a sztriptízzel, rendes munkába kezd helyette.
De kit érdekel a sztori, amikor egy rakat jó pasi sztriptízel a filmvásznon? Channing Tatum a való életben is sztriptíztáncos volt karrierje hajnalán, látszik is, nagyon jól nyomja. Színész képességei nem nagyon vannak a srácnak, de szerencsére nem is nagyon erőlteti, inkább jól kidolgozott izmaira hagyatkozik (ami nem baj, ilyen is kell), és ez ehhez a filmhez tökéletesen elég. Alex Pettyfer mellett jó néhány jótestű fiú is feltűnik a filmben, amelynek nagy erőssége a profi táncos produkció, belehúztak a fiúk rendesen.
De aki miatt igazán érdemes megnézni a filmet, az Matthew McConaughey. Róla azt kell tudni, hogy ő rendelkezik Hollywood legjobb felsőtestével túl a negyvenen is. Amúgy kiváló színész, csak ezt senkit nem szokott érdekelni..Ő a bár tulajdonosa, a műsor ceremóniamestere, az alfa és az omega. Simán lejátszik mindenkit a vászonról, lubickol a szerepben, angyali és démoni egyszerre. És természetesen a végén ő is sztriptízel nekünk egyet. 
Habkönnyű történet, felhőtlen kikapcsolódás. Channing Tatum és barátai összeálltak bulizni egyet, ami nagyon jól sikerült. Ennyi és nem több.

2 megjegyzés:

  1. Azért a bennem élő dzsánki kiáltozik, hiszen felfedezhető pár sorozatszínész is ebben a "csodálatos" műben: a White Collarból Matt Bomer, a True Bloodból Joe Magnaniello, a CSI: Miamiból Adam Rodrigez. És akkor még nem említettem Kevin Nash-t, aki a filmben Tarzant játssza, a 90-es években pedig ő volt Big Daddy Diesel, a pankráció (WWF) egyik nagy ikonja, aki nem mellesleg ma is aktív szereplője a WWF-nek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a felvilágosítást!
      Örülök, hogy mégis elolvastad, nézd meg a filmet!

      Törlés